İstanbul Havadis

asdasd

Fazla yolcu taşıyan minibüsçü: “Bize hergün ceza yazın”

İSTANBUL’DA TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, PERPA DARÜLACEZE CADDESİ ÜZERİNDE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KORONA VİRÜS DENETİMİ YAPTI. DENETİMLER SIRASINDA FAZLADAN 8 YOLCU TAŞIYAN BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜ, “SABAHTAN AKŞAMA KADAR AYAKTA YOLCU TAŞIYORUZ. BİZE HER GÜN CEZA YAZIN” DEDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Fazla yolcu taşıyan minibüsçü: “Bize hergün ceza yazın”
152 views
02 Eylül 2020 - 20:03
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İstanbul’da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Perpa Darülaceze Caddesi üzerinde toplu taşıma araçlarında korona virüs denetimi yaptı. Denetimler sırasında fazladan 8 yolcu taşıyan bir minibüs şoförü, “Sabahtan akşama kadar ayakta yolcu taşıyoruz. Bize her gün ceza yazın” dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında, vatandaşların yoğun etkileşimde bulunduğu toplu taşımalarda denetimler devam ediyor. Perpa Darülaceze Caddesi üzerinde Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, toplu taşıma araçlarında denetim yaptı. Otobüs ve minibüsleri durduran ekipler, şoför ve yolcuların maske kuralına uyup uymadığını kontrol etti. Ekipler, otobüslerde mesafe bırakmadan oturan yolculara sosyal mesafeyi korumaları yönünde uyarıda bulundu. Denetimler sırasında fazladan 8 yolcu taşıyan minibüs şoförünün tepkisi pes dedirtti.

“İnsanların minibüsten indirilmesi çok komik”

Minibüsten indirilmesi üzerine tepki gösteren bir vatandaş, “Duraklarda durmayan minibüslere önce ceza yazılması gerekiyor. Çünkü durmaları gereken duraklarda durmuyorlar, herkes buna binmek zorunda kaldı. İnsanlar çalışmak zorundaysa o zorunluluğa saygı göstermek lazım. Sokağa çıkınca mecburen toplu taşımaya biniyoruz. İşini yapmaya çalışan insanları suçlamaya gerek yok. İnsanların minibüsten indirilmesi çok komik. Ben çocuğumu alacaktım, geç kaldım” diye konuştu.

“Bize her gün ceza yazın”

Denetimler esnasında fazladan 8 yolcu taşıyan minibüs şoförü, “Yeter artık 3 kişi aldık, çok mu? Onlar da öğrenci 1 buçuk TL’ye aldık. Yasak mı? O zaman kaldırın minibüsleri. Bu kadar eziyet yapılmaz bir insana. Vallahi bıktım bu işten yemin ederin yapacak işimiz yok. Ayakta 3-5 kişi almayalım mı? Otobüsler daha kalabalık oluyor. Sabahtan akşama kadar ayakta yolcu taşıyoruz. Her gün ceza yazın bize” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.